Bruisende WERKPLEK

In de dynamische en soms onvoorspelbare bedrijfswereld van vandaag, waar snelle veranderingen en complexiteit de norm zijn, is het cruciaal om een positieve werkbeleving te bevorderen en onze werknemers optimaal te ondersteunen. Dit vormt de basis voor zakelijk succes.

Bij Fijne Werkplek combineren we onze inspanningen rond duurzame inzetbaarheid en aantrekkelijk werkgeverschap met een sterke focus op interne employer branding. Onze unieke aanpak stelt ons in staat om samen met bedrijven, organisaties en de overheid het menselijk kapitaal effectief te beheren en te versterken, wat leidt tot robuuste, toekomstbestendige organisaties. Deze geïntegreerde strategie onderstreept het belang van een positieve en ondersteunende werkomgeving, essentieel voor het aantrekken en behouden van werknemers en talent.

fijne werkplek - inclusieve werkplek
Fijne werkplek - groene werkplek

Strategische partner

Fijne Werkplek is uw ideale strategische partner! We ondersteunen u met de uitvoering van uw bedrijfsstrategie en vertalen uw missie, visie, waarden en bedrijfsdoelen in een concrete HR-strategie en HR-prioriteiten.

Daarnaast zijn we jouw HR Businessspartner met oog en zorg voor uw bedrijfscultuur en bedrijfsimago!

Onze competenties:

N

Bedrijfskundige kennis in sectoren zoals retail, logistiek, e-commerce, tuinbouw, bouw, techniek, technologie, zorg, schoonmaak, dienstencheques en sociale economie.

N

Formulering en implementatie van strategieën.

N

Visuele communicatievaardigheden.

Vertrouw op ons voor de implementatie van uw strategie en zie uw organisatie floreren!

HR-ADVISEUR

Als uw HR-adviseur is Fijne Werkplek gespecialiseerd in het faciliteren van verandering en innovatie binnen uw organisatie. Samen met u werken we aan het ontwerpen van uw organisatiestructuur, het versterken van uw employer branding, strategische personeelsplanning, talentwerving, en prestatiemanagement. We ondersteunen ook de ontwikkeling van leiderschaps- en coachingsvaardigheden bij uw leidinggevenden en bevorderen zelfregie bij uw medewerkers.

 

Fijne Werkplek zet in op het vormen van toegewijde en bekwame medewerkers door hun behoeften zorgvuldig te analyseren en hierop gericht in te spelen. We hechten groot belang aan het creëren van een positieve werkervaring, het bevorderen van diversiteit en inclusie, het uitdagen van werkomgevingen, en het stimuleren van talentontwikkeling.

Onze competenties:

N

Interne Employer Branding

N

Coachingsvaardigheden

N

Assessment-center

N

Adviesvaardigheden 

N

Verandermanagementskills

N

Systeemanalyse

N

Talentmanagement vaardigheden

N

Prestatiemanagement vaardigheden & kennis

N

Inclusief ondernemen

N

Generatiemanagement

N

Collectief – en Individueel Maatwerk

inclusieve werkplek - voordelen voor jouw onderneming

ADMINISTRATIEF HR-EXPERT 

Fijne Werkplek is uw Administratief HR- Expert én beheerspecialist waarbij we uw primaire HR structuur op orde zetten.

 

Wij leggen de basis voor uw arbeidsorganisatie- en arbeidsregelingen, uw waarderings- en beloningsbeleid, HR informatiesystemen en up to date HR beleid in overeenstemming met wet- en regelgeving.

Onze competenties:

N

Kennis HR-administratie

N

Procesverbetering in HR domeinen

N

Kennis arbeidswet – en regelingen

N

Kennis HR-informatietechnologie

Werkbaar Werk

Iedereen weet hoe belangrijk het is om je goed te voelen in je job. Wij creëren een werkplek waarbij we inzetten op kwaliteit en streven naar werkbare jobs die medewerkers boeien en laten groeien. Met een gemotiveerd team in goeie werkomstandigheden kan je immers hemel en aarde verzetten!

inclusieve werkplek - voordelen voor jouw onderneming

Inclusie & Diversiteit

Met hart en ziel zetten we ons in om een werkomgeving te creëren waarin verschil een positieve definitie krijgt. Van zodra je dat slim en gelijkwaardig inzet, ontstaat er een fijne werkdynamiek die zeker weten zijn vruchten afwerpt. Wij zien de voordelen van verscheidenheid en proberen dat zo goed mogelijk te rijmen met de rest.

groene werkplek - aandacht geven doet groeien

Individueel Maatwerk

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen geven en samen resultaat boeken; da’s iets waar wij keihard voor gaan! Dankzij individueel maatwerk kunnen we hen op een goeie manier begeleiden en ondersteunen opdat zij zich volop kunnen ontwikkelen in een gezonde werkomgeving die rekening houdt met hun noden.

Ondersteuning nodig in een specifiek HR-project? Neem contact op met ons!