FIJNE WERKPLEK

In de moderne en toekomstige bedrijfswereld en maatschappij – waar we te maken hebben met snelle veranderingen, onzekerheid, complexiteit en een regelmatig gebrek aan duidelijkheid – is inzetten op een positieve werkbeleving en het ondersteunen van onze werknemers dé oplossing om succes te behalen.

Door onze unieke aanpak maken we samen met bedrijven en de overheid werk van duurzame inzetbaarheid, aantrekkelijk werkgeverschap en het borgen van het menselijk kapitaal binnen organisaties.

fijne werkplek - inclusieve werkplek
Fijne werkplek - groene werkplek

Strategische partner

Fijne Werkplek is uw ideale strategische partner! We ondersteunen u met de uitvoering van uw bedrijfsstrategie en vertalen uw missie, visie, waarden en bedrijfsdoelen in een concrete HR-strategie en HR-prioriteiten.

Daarnaast zijn we jouw HR Businessspartner met oog en zorg voor uw bedrijfscultuur en bedrijfsimago!

Onze competenties:

N

Bedrijfskundige kennis in volgende sectoren: retail, logistiek, e-commerce,  tuinbouw, bouw, techniek, technologie, zorg, schoonmaak, dienstencheques en sociale economie

N

Strategieformulering – en implementatie acties

N

Beïnvloedings- en (visuele) communicatievaardigheden

Veranderingsdeskundige

Fijne Werkplek is uw veranderingsdeskundige waarbij we zorgen voor capaciteit tot verandering en instaan voor vernieuwing in uw organisatie.

Wij ontwerpen samen met u uw organisatie design, Employer Branding Strategy, strategische personeelsplanning, talentaquisitie en rekrutering en prestatiemanagement. We ondersteunen bij het implementeren van leiderschap- en coachingsvaardigheden bij leidinggevenden en zelfregie bij medewerkers.

Onze competenties:

N

Employer Branding

N

Coachingsvaardigheden

N

Assessment-center

N

Adviesvaardigheden 

N

Verandermanagementskills

N

Systeemanalyse

inclusieve werkplek - voordelen voor jouw onderneming

Inzetbaarheidsdeskundige

Fijne Werkplek is uw inzetbaarheidsdeskundige waarbij we inspelen op de vorming van toegewijde en competente medewerkers. We voelen de behoeften van werknemers aan, brengen deze objectief in kaart en zetten hier gericht op in.

Wij hebben oog voor employee experience, positieve werkbeleving, diversiteit & inclusie, uitdagende werkomgevingen en talentontwikkeling.

N

Assessment-vaardigheden werkomgevingen

N

Talentmanagement vaardigheden

N

Prestatiemanagement vaardigheden & kennis

N

Inclusief ondernemen

N

Collectief – en Individueel Maatwerk

N

Generatiemanagement

Administratief Expert

Fijne Werkplek is uw Administratief Expert én beheerspecialist waarbij we uw primaire HR structuur op orde zetten.

Wij leggen de basis voor uw arbeidsorganisatie- en arbeidsregelingen, uw waarderings- en beloningsbeleid, HR informatiesystemen en up to date HR beleid in overeenstemming met wet- en regelgeving.

Onze competenties:

N

Kennis HR-administratie

N

Kennis arbeidswet – en regelingen

N

Procesverbetering in HR domeinen

N

Kennis HR-informatietechnologie

Werkbaar Werk

Iedereen weet hoe belangrijk het is om je goed te voelen in je job. Wij creëren een werkplek waarbij we inzetten op kwaliteit en streven naar werkbare jobs die medewerkers boeien en laten groeien. Met een gemotiveerd team in goeie werkomstandigheden kan je immers hemel en aarde verzetten!

inclusieve werkplek - voordelen voor jouw onderneming

Inclusie & Diversiteit

Met hart en ziel zetten we ons in om een werkomgeving te creëren waarin verschil een positieve definitie krijgt. Van zodra je dat slim en gelijkwaardig inzet, ontstaat er een fijne werkdynamiek die zeker weten zijn vruchten afwerpt. Wij zien de voordelen van verscheidenheid en proberen dat zo goed mogelijk te rijmen met de rest.

groene werkplek - aandacht geven doet groeien

Individueel Maatwerk

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen geven en samen resultaat boeken; da’s iets waar wij keihard voor gaan! Dankzij individueel maatwerk kunnen we hen op een goeie manier begeleiden en ondersteunen opdat zij zich volop kunnen ontwikkelen in een gezonde werkomgeving die rekening houdt met hun noden.

Ondersteuning nodig in een specifiek HR-project? Neem contact op met ons!

Loading...